Začimbe so v času naših babic in prababic veljale za zdravila. Danes se zdi, da smo na njihove blagodejne učinke kar malce pozabili in jih uporabljamo zgolj kot izboljševalce okusov. V torkovem Svetovalnem servisu se bomo spraševali, kako delujejo posamezne začimbe, kako jih uporabljati in kako pripraviti ustrezne začimbne mešanice. Dotaknili se bomo tudi tistih začimb, ki pomagajo pri preprečevanju in zdravljenju prehladnih obolenj, ki so v jesenskem in zimskem času pogosta. Naša gostja bo odlična poznavalka začimb, Marija Kočevar. Pokličite nas, pišite nam ali pošljite kratko sporočilo.

Začimbe so v času naših babic in prababic veljale za zdravila. Danes se zdi, da smo na njihove blagodejne učinke kar malce pozabili in jih uporabljamo zgolj kot izboljševalce okusov. V torkovem Svetovalnem servisu se bomo spraševali, kako delujejo posamezne začimbe, kako jih uporabljati in kako pripraviti ustrezne začimbne mešanice. Dotaknili se bomo tudi tistih začimb, ki pomagajo pri preprečevanju in zdravljenju prehladnih obolenj, ki so v jesenskem in zimskem času pogosta. Naša gostja bo odlična poznavalka začimb, Marija Kočevar. Pokličite nas, pišite nam ali pošljite kratko sporočilo. Pripravlja: Peter Močnik.

Prvi