Mladi dopisniki Radia Hudo! so v preteklem šolskem letu pripravili zanimive prispevke, se oglašali v naše mladinske oddaje z različnih dogodkov in poročali o aktualnih prireditvah v svojih krajih. V tokratni oddaji bomo slišali njihove vtise, pripetljaje in doživetja s snemanj, povedali pa bodo tudi, kako so preživeli počitniške dni in kakšne načrte imajo za novo šolsko leto. Pripravlja in vodi Tadeja Bizilj.

Mladi dopisniki Radia Hudo! so v preteklem šolskem letu pripravili zanimive prispevke, se oglašali v naše mladinske oddaje z različnih dogodkov in poročali o aktualnih prireditvah v svojih krajih. Danes, na zadnjo počitniško soboto, so nas obiskali v studiu – Živa, Polona, Maša, Nika, Tamara in Matej.

Počitnice so bile glavna tema današnje oddaje – mladi dopisniki so jih izkoristili maksimalno.

“Gore, morje, druženje s prijatelji – počitnice smo izkoristili na polno.”

Mladi poslušalec Tit, ki se nam je v oddaji pridružil preko telefona, je med počitnicami obiskal računalniški tabor, v okviru Zveze za tehnično kulturo Slovenije so na Medvedjem Brdu preživeli šest dni.

“Na taboru je bilo dvajset udeležencev – devetnajst fantov in eno dekle.”

Lara iz Vrhnike pa se je pretekli torek  v Ljubljano vrnila z letovanja v Baški s Timom Sloge, kjer dolgčasa ni bilo.

“Dan se je začel ob sedmih zjutraj, najprej smo imeli jutranjo telovadbo, nato zajtrk in kopanje. Kopanju so sledile meditacije, kosilo in počitek. Najbolj zanimiv je bil projekt skriti prijatelj.”

Mladi dopisniki so za konec oddaje v studiu podali še nekaj vtisov o sodelovanju z našim radiem in obenem dodali, da se že veselijo novih radijskih izzivov.

“Samozavest ti zraste, pridobiš nova prijateljstva in poznanstva – tudi simpatije ;) , obenem pa se začneš bolj zanimati za medije in spremljati stvari, ki se dogajajo okoli tebe.”

Po oddaji jih je čakala še vožnja s kartingi v Rollbaru, več vtisov in fotografij pa najdete na našem Facebook profilu Program za mlade.

Tadeja Bizilj