Stiki in zmenki na družbenih omrežjih so lahko prijetni in koristni, lahko pa tudi skrivajo pasti, saj se tam vsakdo predstavlja, kakor se hoče, njegov profil pa ne odraža zmeraj njegove resničnosti. Virtualni stiki lahko povzročijo iskreno čustvovanje, vendar oseba ostaja skrita, njen namen pa tudi. Zlorabe vodijo v neslutena, včasih tudi kriminalna dejanja, ki zahtevajo žrtve. Primer oboja ženske, povezan s spletnimi družbenimi omrežji, bo inšpektor Gaber seveda rešil s pomočjo zvestih poslušalcev naše letošnje kriminalistične nanizanke. Strastni ljubiteljski kriminalisti se tudi tokrat dobimo na zmenku v sredo po 21. uri na Prvem!

Stiki in zmenki na družbenih omrežjih so lahko prijetni in koristni, lahko pa tudi skrivajo pasti, saj se tam vsakdo predstavlja, kakor se hoče, njegov profil pa ne odraža zmeraj njegove resničnosti. Virtualni stiki lahko povzročijo iskreno čustvovanje, vendar oseba ostaja skrita, njen namen pa tudi. Zlorabe vodijo v neslutena, včasih tudi kriminalna dejanja, ki zahtevajo žrtve.
Primer oboja ženske, povezan s spletnimi družbenimi omrežji, bo inšpektor Gaber seveda rešil s pomočjo zvestih poslušalcev naše letošnje kriminalistične nanizanke.

Janko Petrovec