Improklet

Druga polfinalna tekma: Gimnazija Jožeta Plečnika in Gimnazija Poljane

Napetost se stopnjuje, pred nami je druga polfinalna tekma. Še enkrat bomo v Improklet zaprli ekipo Gimnazije Jožeta Plečnika in ekipo Gimnazije Poljane. Razglasili pa bomo tudi letošnje prve finaliste – bo to Gimnazija Bežigrad ali Gimnazija Antona Aškerca? Še vedno lahko glasujte za svoje favorite na facebook strani Improklet. Sodelujte s predlogi in pomagajte […]

Improklet

Prva polfinalna tekma: Gimnazija Bežigrad in Gimnazija Antona Aškerca

Tekmovanje v radijski improvizaciji je na vrhuncu. To sredo se bo odvila že prva polfinalna bitka. Še enkrat se bodo pod pritiskom radijskega etra pomerili zmagovalci prve oddaje, improvizatorji Gimnazije Bežigrad in zmagovalci druge oddaje, improvizatorji Gimnazije Antona Aškerca. Ne zamudite obračuna za mesto v letošnjem finalu, v sredo od 20h.

Improklet

Gimnazija Poljane in Srednja šola za oblikovanje in fotografijo

Pred nami je še zadnja oddaja prvega kroga. Pred polfinalom se bosta v Improkleti pomerili še gimnazije Poljane in Srednja šola za oblikovanje in fotografijo. Ne zamudite zadnji bitke prvega kroga in ne pozabite sodelovati s predlogi, ki jih lahko oddate na Facebookovem profilu Improkleti, ali pa nas pokličite na 01 475 22 22.

Improklet

Improklet do zdaj

Ker so ta teden počitnice, bo tudi Improklet zaprta. Bomo pa to sredo pogledali nazaj, kaj se je v tekmovanju v radijski improvizaciji zgodilo do sedaj. Osvežite si spomin na ekipe gimnazije Vič, gimnazije Bežigrad, Pionirskega doma in Gimnazije Antona Aškerca. Se slišimo v sredo ob 20h na Prvem.

Stran 1 od 212