Ste kaj besni? Če je vaš odgovor pritrdilen, je tokratna Prva vrsta prav za vas, saj boste lahko svojo jezo pogasili s pomočjo besnih pesmi, ki jih bosta v studiu 13 živo zaigrala Jani Kovačič in zasedba Ana Pupedan. Seveda vam priporočamo poslušanje tudi, če ste na zgornje vprašanje odgovorili z ‘ne’ in ste v svojem življenju srečni, mislite da vam morda prav nič ne manjka in ste zadovoljni s trenutno oblastjo. Kdo pa ve, kaj se bo zgodilo jutri in si boste že morali prepevati kakšno njihovo pesem.

Jani Kovačič in Ana Pupedan se bodo pred večernim koncertom v Klubu Cankarjevega doma (menda bo to res zadnja prilika da si z varne razdalje ogledate Besne pesmi) ustavili še v Prvi vrsti in predstavili 4 od več kot 40-ih besnih pesmi, ki so nastale med letoma 2012 in 2014, v času ljudskih vstaj (lani marca je izšel tudi dvojni album) in zanje pravijo: “To je naša prabitnost. Tokrat program spevnih pesmi prigodnic za vsakdanjo rabo za te neperspektivne čase. Zaigrajte si jih, morda vam bo lažje!”

Besne pesmi

Ste kaj besni? Če je vaš odgovor pritrdilen, je tokratna Prva vrsta prav za vas, saj boste lahko svojo jezo pogasili s pomočjo besnih pesmi, ki so jih v studiu 13 živo zaigrala Jani Kovačič in zasedba Ana Pupedan. Seveda vam priporočamo poslušanje tudi, če ste na zgornje vprašanje odgovorili z ‘ne’ in ste v svojem življenju srečni, mislite da vam morda prav nič ne manjka in ste zadovoljni s trenutno oblastjo. Kdo pa ve, kaj se bo zgodilo jutri in si boste že morali prepevati kakšno njihovo pesem.

Jani Kovačič in Ana Pupedan so v Prvi vrsti in predstavili 4 od več kot 40-ih besnih pesmi, ki so nastale med letoma 2012 in 2014, v času ljudskih vstaj (lani marca je izšel tudi dvojni album) in zanje pravijo: “To je naša prabitnost. Tokrat program spevnih pesmi prigodnic za vsakdanjo rabo za te neperspektivne čase. Zaigrajte si jih, morda vam bo lažje!”

Alja Kramar