December je mesec, ko v večini kuhinj najbolj diši. Okusne praznične slaščice namreč zahtevajo veliko mero cimeta, klinčkov, vanilije in ostalih dišav. In pred prazniki se praznične peke večkrat lotijo tudi tisti, ki sicer ne marajo kuhanja. Da bodo njihove cimetove zvezdice, vanilijevi rogljički, sadni kruh in potica uspeli, smo v petkov Svetovalni servis povabili slaščičarko Alenko Kodele, ki vodi tudi slaščičarske tečaje na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana. Nekaj slaščičarskih skrivnosti bo zaupala tudi prekaljenim kuharjem in kuharicam, zato bodite z nami!

Slaščičarka Alenka Kodele razkriva slaščičarske skrivnosti

December je mesec, ko v večini kuhinj najbolj diši. Okusne praznične slaščice namreč zahtevajo veliko mero cimeta, klinčkov, vanilije in ostalih dišav. In pred prazniki se praznične peke večkrat lotijo tudi tisti, ki sicer ne marajo kuhanja. Da bodo njihove cimetove zvezdice, vanilijevi rogljički, sadni kruh in potica uspeli, smo v petkov Svetovalni servis povabili slaščičarko Alenko Kodele, ki vodi tudi slaščičarske tečaje na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana. Nekaj slaščičarskih skrivnosti bo zaupala tudi prekaljenim kuharjem in kuharicam, zato bodite z nami!

Andreja Čokl