Mesec december je poln božične glasbe, glasbenih nastopov in veselega razpoloženja. V tokratni oddaji Hudo! se bomo z mladimi novinarji iz Osnovne šole Škofljica sprehodili po glasbeni šoli. Izvedeli bodo, kateri instrument otroci najpogosteje igrajo, kaj glasba pomeni tistim, ki se odločijo za študij na Akademiji za glasbo in kakšno glasbeno skupino bi najraje ustanovili osnovnošolci … Pred mikrofonom bodo povabili tudi znanega pevca Roka Ferengjo, ki ravno v teh dneh s skupino Rok ‘n’ Band obeležuje 20 let pesmi Jagode in čokolada.

Kateri instrumenti so v šoli, kakšno skupino bi radi ustanovili učenci OŠ Škofljica in kaj je tam počel Rok Ferengja?

Mesec december je poln božične glasbe, glasbenih nastopov in veselega razpoloženja. V tokratni oddaji Hudo! smo se z mladimi novinarji iz Osnovne šole Škofljica sprehodili po glasbeni šoli.

Gaber, Hana, Ana, Valentina, Anja, Januš, Matevž, Jaka, Anej, Jaša in Bruno so se najprej na naših novinarskih delavnicah preizkusili kot novinarji.

Izvedeli so tudi, kateri instrument je najbolj všeč odraslim …

… in kaj glasba pomeni tistim, ki se odločijo za študij na Akademiji za glasbo.

Pred mikrofon so povabili tudi Roka Ferengjo iz  glasbene skupine Rok ‘n’ Band, ki v teh dneh obeležuje 20 let pesmi Jagode in čokolada.

Zgoraj lahko poslušate celotno oddajo, spodaj pa najdete še nekaj foto utrikov z delavnic in oddaje.

Tadeja Bizilj