Trgatev se je letos začela veliko prej kot običajno in bo šla h koncu v drugi polovici septembra, ko so se na nanjo prejšnja leta komaj pripravljali. Kakšen pridelek in kakovost pričakujejo v vseh treh vinorodnih deželah, Podravju, Posavju in Primorski? Povsod je grozdja manj, a je kakovostno kljub dolgotrajni suši in visokim temperaturam. Iskali bomo odgovore na vprašanje, kako kljubovati klimatskim spremembam in kaj storiti v panogi, da bi bili vinogradniki in vinarji uspešnejši, konkurenčnejši in bolj povezani. Več v Studiu ob 17-ih s Suzano Vahtarić in gosti.

Trgatev se je letos začela veliko prej kot običajno in bo šla h koncu v drugi polovici septembra, ko so se na nanjo prejšnja leta komaj pripravljali. Kakšen pridelek in kakovost pričakujejo v vseh treh vinorodnih deželah, Podravju, Posavju in Primorski? Povsod je grozdja manj, a je kakovostno kljub dolgotrajni suši in visokim temperaturam. Iskali bomo odgovore na vprašanje, kako kljubovati klimatskim spremembam in kaj storiti v panogi, da bi bili vinogradniki in vinarji uspešnejši, konkurenčnejši in bolj povezani. Več v Studiu ob 17-ih s Suzano Vahtarić in gosti.

Prvi