Četrtek, 19.45, in na Prvem je čas za drugo pravljico v sklopu našega pravljičnega septembrskega projekta: Lahko noč, otroci z Lahkonočnicami. V njem naše najmlajše v svet sanj popeljejo legendarni slovenski dramski igralci in priznani glasbeniki. Prvi program Radia Slovenija in A1 Slovenija tokrat v poslušanje ponujata novo pravljico sodobne slovenske avtorice Cvetke Sokolov: Bratec Delfin.
V radijskem studiu 13 jo bosta pričarala dramski igralec Sandi Pavlin in violinist Andrej Kopač. V neposrednem prenosu ju lahko poslušate na Prvem, vidite pa tudi na portalu RTV 4D in Facebook strani A1. Potopimo se v pravljični morski svet!
Pripovedovalec: Sandi Pavlin. Violinist: Andrej Kopač. Napovedovalec: Aleksander Golja.
Tonska in video izvedba: Damir Ibrahimkadić, Grega Samar, Jernej Pogačnik in Mitja Groznik. Urednica: Alja Verbole.

Četrtek, 19.45, in na Prvem je čas za drugo pravljico v sklopu našega pravljičnega septembrskega projekta: Lahko noč, otroci z Lahkonočnicami. V njem naše najmlajše v svet sanj popeljejo legendarni slovenski dramski igralci in priznani glasbeniki. Prvi program Radia Slovenija in A1 Slovenija tokrat v poslušanje ponujata novo pravljico sodobne slovenske avtorice Cvetke Sokolov: Bratec Delfin. V radijskem studiu 13 jo bosta pričarala dramski igralec Sandi Pavlin in violinist Andrej Kopač. V neposrednem prenosu ju lahko poslušate na Prvem, vidite pa tudi na portalu RTV 4D in Facebook strani A1. Potopimo se v pravljični morski svet!

 

Alja Verbole