Na Kongresnem trgu in v parku Zvezda v Ljubljani se je začel Mednarodni festival Igraj se z mano, ki so ga v Centru Janeza Levca in Društvu za kulturo inkluzije pripravili že enajstič zapored. Namenjen je enakovrednemu vključevanju otrok, mladostnikov in odraslih oseb s posebnimi potrebami v družbo. Dogajanje na Festivalu je spremljala Petra Medved.

Na Kongresnem trgu in v parku Zvezda v Ljubljani se je začel  Mednarodni festival Igraj se z mano, ki so ga v Centru Janeza Levca in Društvu za kulturo inkluzije pripravili že enajstič zapored. Namenjen je enakovrednemu vključevanju otrok, mladostnikov in odraslih oseb s posebnimi potrebami v družbo.

Dopoldanski program Mednarodnega festivala Igraj se z mano je sestavljen iz  številnih glasbenih, pevskih in plesnih nastopov ter predstav, obiskovalci pa lahko sproščajo svojo domišljijo v različnih ustvarjalnih delavnicah.

Rdeča nit vseh večernih koncertov je inkluzija. Nastopili bodo učenci Centra Janeza Levca Ljubljana, ambasador Igraj se z mano raper Zlatko, letošnji slovenski evrovizijski predstavnik Omar Naber, Hamo, Jurki, Timotej Kotnik, Jawa Manla, glasbenica iz Sirije, ki jo je vojna prisilila v begunstvo, vrhunski jordanski violinist Yarub Smarait in še mnogi drugi.

Mednarodni festival Igraj se z mano bo v Ljubljani trajal vse do petka.

Petra Medved