Številni Američani se vse pogosteje sprašujejo, kakšna je razlika med sedanjim predsednikom Donaldom Trumpom in nekdanjim predsednikom Richardom Nixonom, ki ga je sredi sedemdesetih let odnesla afera Watergate? Vsiljuje se odgovor, da razlike med njima ni, le da Trump tega še ne ve. Toda … šalo na stran, in z njo pobožno željo številnih Američanov, ki so naveličani predsednikovih norosti. Avtor oddaje Labirinti sveta, Matej Šurc, močno dvomi, da bi sedanje razmere sil, zlasti v Kongresu, privedlo do odpoklica ameriškega predsednika. V Labirintih se bomo sprehodili tudi skozi živahno volilno ozračju v Evropi, pod drobnogled bomo vzeli prikazovanja device Marije, začeli pa bomo z nedavnim, menda najobsežnejšim kibernetskim napadom, odkar človek pozna računalnike.

Številni Američani se vse pogosteje sprašujejo, kakšna je razlika med sedanjim predsednikom Donaldom Trumpom in nekdanjim predsednikom Richardom Nixonom, ki ga je sredi sedemdesetih let odnesla afera Watergate? Vsiljuje se odgovor, da razlike med njima ni, le da Trump tega še ne ve.

Toda … šalo na stran, in z njo pobožno željo številnih Američanov, ki so naveličani predsednikovih norosti. Avtor oddaje Labirinti sveta, Matej Šurc, močno dvomi, da bi sedanje razmere sil, zlasti v Kongresu, privedlo do odpoklica ameriškega predsednika.

V Labirintih se bomo sprehodili tudi skozi živahno volilno ozračju v Evropi, pod drobnogled bomo vzeli prikazovanja device Marije, začeli pa bomo z nedavnim, menda najobsežnejšim kibernetskim napadom, odkar človek pozna računalnike.

Matej Šurc