Prihajajoči prazniki so kot nalašč, da svoj vrtni žar ponovno ogrejete na delovno temperaturo. Kako pravilno začinimo in mariniramo meso? Kaj potrebujemo za slasten in sočen burger? Katere vrste sadja in sirov se najbolje podajo na žar ploščo, in kaj imata opraviti z žarom balzamični kis in zeleni čaj? Bi radi izvedeli, kakšno dodano vrednost pri pripravi jedi na žaru prinese dimljenje? Gost sredinega svetovalnega servisa bo kuharski mojster Mario Baričič. Ob tem pa še nekaj idej za omake, ki se podajo k jedem z žara, ter o peki pice in palačink na žaru. Po osmi, na Prvem.

Prihajajoči prazniki so kot nalašč, da svoj vrtni žar ponovno ogrejete na delovno temperaturo. Kako pravilno začinimo in mariniramo meso? Kaj potrebujemo za slasten in sočen burger? Katere vrste sadja in sirov se najbolje podajo na žar ploščo, in kaj imata opraviti z žarom balzamični kis in zeleni čaj? Bi radi izvedeli, kakšno dodano vrednost pri pripravi jedi na žaru prinese dimljenje? Gost sredinega svetovalnega servisa bo kuharski mojster Mario Baričič. Ob tem pa še nekaj idej za omake, ki se podajo k jedem z žara, ter o peki pice in palačink na žaru. Po osmi, na Prvem.

Bojan Leskovec