To nedeljo vas v oddaji Sami naši čakajo različne zgodbe o potovanjih; skozi čas, umetnost in kulinariko. Skozi prostor in čas nas bo vodila zgodba o Sarajevski hagadi, ki je iz Španije prišla v Bosno in Hercegovino. Prepotovala je Evropo, preživela vojne in ostala. Skozi umetnost se bomo sprehodili z zgodovinarjem Danijelom Osmanagićem, ki bo predstavil delce bivše Jugoslavije v Ljubljani. Kuhar Dalibor Novaković pa vas bo popeljal še skozi bosansko-azijsko kuhinjo iz slovenskih sestavin.

To nedeljo vas v oddaji Sami naši čakajo različne zgodbe o potovanjih; skozi čas, umetnost in kulinariko. Skozi prostor in čas nas bo vodila zgodba o Sarajevski hagadi, ki je iz Španije prišla v Bosno in Hercegovino. Prepotovala je Evropo, preživela vojne in ostala. Skozi umetnost se bomo sprehodili z zgodovinarjem Danijelom Osmanagićem, ki bo predstavil delce bivše Jugoslavije v Ljubljani. Kuhar Dalibor Novaković pa vas bo popeljal še skozi bosansko-azijsko kuhinjo iz slovenskih sestavin.

Prvi