Delo osmišlja človekovo življenje. Ne glede na njegovo znanje in sposobnosti. Pomembno je tudi za osebe s posebnimi potrebami, ki zaposlitev sicer težko najdejo. V tokratni rubriki Podari delovno izkušnjo bomo govorili o tem, kakšno vlogo ima delo za človekovo samozavest in samopodobo. Najprej pa bomo poslušali Janeza Juvana, ki je vključen v Center za usposabljanje, delo in varstvo v Črni na Koroškem. Z njim se je pogovarjala Jana Bajželj.

Tisti, ki iščete delovne izkušnje, pa pri tem potrebujete pomoč pri navezovanju stikov z delodajalci, se lahko obrnete na Društvo prijateljev mladine Koroške. Njegova spletna stran je: www.podaridelovnoizkusnjo.si.

Delo osmišlja človekovo življenje. Ne glede na njegovo znanje in sposobnosti. Pomembno je tudi za osebe s posebnimi potrebami, ki zaposlitev sicer težko najdejo. V tokratni rubriki Podari delovno izkušnjo bomo govorili o tem, kakšno vlogo ima delo za človekovo samozavest in samopodobo. Najprej pa bomo poslušali Janeza Juvana, ki je vključen v Center za usposabljanje, delo in varstvo v Črni na Koroškem.

Tisti, ki iščete delovne izkušnje, pa pri tem potrebujete pomoč pri navezovanju stikov z delodajalci, se lahko obrnete na Društvo prijateljev mladine Koroške.  Njegova spletna stran je: www.podaridelovnoizkusnjo.si.

Jana Bajželj