Med delodajalci, ki so se kot darovalci delovne izkušnje osebam s posebnimi potrebami in invalidom že vključili v projekt Podari delovno izkušnjo, je tudi Frizerstvo Metod Tasič iz Slovenj Gradca, ki ima v tem koroškem mestu že več kot desetletno tradicijo. Čeprav imajo do sedaj le eno izkušnjo v projektu Podari delovno izkušnjo, bodo ta projekt Društva prijateljev mladine Koroške podpirali še naprej, saj je Metod Tasič prepričan, da vsak dan šteje in da je tistim, ki imajo manj možnosti v življenju, treba dati priložnost.

Metod Tasič je frizer že 25 let. Za škarje je prvič prijel v 6. razredu osnovne šole v očetovem salonu, kjer se je prvič srečal tudi z osebami s posebnimi potrebami iz Črne, ki so bili na praksi. Zato ni okleval, ko so ga povabili kot donatorja, da za en dan podari delovno izkušnjo.

Med delodajalci, ki so se kot darovalci delovne izkušnje osebam s posebnimi potrebami in invalidom že vključili v projekt Podari delovno izkušnjo, je tudi Frizerstvo Metod Tasič iz Slovenj Gradca, ki ima v tem koroškem mestu že več kot desetletno tradicijo. Čeprav imajo do sedaj le eno izkušnjo v projektu Podari delovno izkušnjo, bodo ta projekt Društva prijateljev mladine Koroške podpirali še naprej, saj je Metod Tasič prepričan, da vsak dan šteje in da je tistim, ki imajo manj možnosti v življenju,  treba dati priložnost.

Jana Bajželj