Velikonočni jedilniki veljajo za zelo tradicionalne in vsebujejo kar nekaj slovenskih kulinaričnih posebnosti. Ali veste kako pripravimo prato, ste že slišali za alelujo? Zakaj ne bi izkoristili kuhanja šunke in naredili še odlično suho juho s štrukeljci? Vas zanima, kako pripraviti velikonočno potico za tiste, ki imajo zdravstvene omejitve? Ali pa, kako ublažiti ostrino velikonočnega hrena? Gost ponedeljkovega svetovalnega servisa po osmi na Prvem bo kuharski mojster Matjaž Pozderec.

Velikonočni jedilniki veljajo za zelo tradicionalne in vsebujejo kar nekaj slovenskih kulinaričnih posebnosti. Ali veste kako pripravimo prato, ste že slišali za alelujo? Zakaj ne bi izkoristili kuhanja šunke in naredili še odlično suho juho s štrukeljci? Vas zanima, kako pripraviti velikonočno potico za tiste, ki imajo zdravstvene omejitve? Ali pa, kako ublažiti ostrino velikonočnega hrena? Gost ponedeljkovega svetovalnega servisa po osmi na Prvem bo kuharski mojster Matjaž Pozderec.

Bojan Leskovec