V oddaji Gori, doli, naokoli nam bo družbo delala slovenska miss turizma 2015, ki je na svetovnem turistično-lepotnem tekmovanju v Maleziji pridobila tudi naziv miss fotogeničnosti 2016. Kako je, če v deževni dobi potuješ v Malezijo kot manekenka in nekot popotnica, izveste v tokratni oddaji. Pa še na rajsko plažo bomo zavili v Tanzaniji in izvedeli, kdo so menoniti v Paragvaju - gre namreč za posebno versko in etnično posebno manjšino, za potomce Nemcev, ki so si na močvirskem ozemlju ustvarili svoje mesto.

V oddaji Gori, doli, naokoli nam je družbo delala slovenska miss turizma 2015, ki je na svetovnem turistično-lepotnem tekmovanju v Maleziji pridobila tudi naziv miss fotogeničnosti 2016. Kako je, če v deževni dobi potuješ v Malezijo kot manekenka in ne kot popotnica, ko moraš biti torej kot iz škatlice, izveste v tokratni oddaji. Pa tudi to, da niti miss turizma Italije ni vedela, kje je Slovenija, kaj šele ostala dekleta. Anja Antič je bila tudi gostja Nočnega obiska, kjer je več povedala o lepotnih tekmovanjih, z nami pa je delila svoje malezijske izkušnje.

Anja ni imela časa iti na kakšno malezijsko plažo, je pa rajsko plažo v Tanzaniji našel Jaka Brzin.

Od Urške Madžarac in Nejca Hrena pa bomo izvedeli, kdo so menoniti v Paragvaju – gre namreč za posebno versko in etnično posebno manjšino, za potomce Nemcev, ki so si na močvirskem ozemlju ustvarili svoje mesto.

Špela Šebenik