25 let mineva od dneva, ko je Slovenija postala samostojna in neodvisna država. Kako se danes mladi počutijo v naši državi, kje vidijo prihodnost, kaj opažajo, ko gredo v tujino in nenazadnje, kako sploh razumejo koncept lastne države? O vsem tem bomo govorili v tokratni oddaji Hudo!, ugotavljali pa tudi, kaj mladim danes sploh še pomenijo prazniki ob koncu leta, kako gledajo na obdarovanja in čemu namenijo večji del počitnic. Z mladimi dopisniki, ki se nam bodo pridružili v studiu, bomo za vse poslušalce pripravili bogat srečelov, izbrali dobro glasbo in najzanimivejše novice tega leta, zato ne preslište zadnje letošnje oddaje – hudo dobro bo!

25 let mineva od dneva, ko je Slovenija postala samostojna in neodvisna država. Kako se danes mladi počutijo v naši državi, kje vidijo prihodnost, kaj opažajo, ko gredo v tujino? O vsem tem smo govorili v tokratni oddaji Hudo!, ugotavljali pa tudi, kaj mladim danes sploh še pomenijo prazniki ob koncu leta, kako gledajo na obdarovanja in čemu namenijo večji del počitnic. Tamara in Urh sta takole napovedala oddajo …

Mladi dopisniki, ki so v resnici že stari radijski mački, so prinesli v studio veliko dobre volje, prazničnega duha, počitniške nagajivnosti in vedno dobrodošlega smeha. Živa, Maša, Urh, Matej, Polona, Nika, Maja in Tamara so imeli glavno besedo v današnji oddaji.

Pripravili smo bogat srečelov, izbrali dobro glasbo in najzanimivejše novice tega leta, pridružili so se nam tudi številni mladi poslušalci in ura se je tudi danes prehitro bližala deseti. Ob koncu oddaje so mladi dopisniki zaželeli tudi lepa voščila  …

Vsem tem željam se pridružuje tudi ekipa Programa za mlade – imejte se radi, poslušajte nas še naprej in nas spremljate na Facebooku Program za mlade :).
S R E Č N O :D

Tadeja Bizilj