Jesen ni radodarna le s čudovitimi barvami narave, ampak je bogata tudi s plodovi. Zato je zdaj pravi čas za kisanje zelja, repe, pripravo domačih sadnih sokov in kisa. Kakšen je pravilen postopek kisanja zelja, kaj vse potrebujemo, da je zelje tako kot mora biti, koliko časa ga kisamo in na kaj moramo paziti pri pripravi sokov ali kisa so vprašanja, ki jih bomo v sredinem svetovalnem servisu postavili profesorju doktorju Janezu Hribarju z Biotehniške fakultete v Ljubljani. Pokličite nas ali nam pišite. Po osmi uri na Prvem.

Jesen ni radodarna le s čudovitimi barvami narave, ampak je bogata tudi s plodovi. Zato je zdaj pravi čas za kisanje zelja, repe, pripravo domačih sadnih sokov in kisa. Kakšen je pravilen postopek kisanja zelja, kaj vse potrebujemo, da je zelje tako kot mora biti, koliko časa ga kisamo in na kaj moramo paziti pri pripravi sokov ali kisa so vprašanja, ki jih bomo v sredinem svetovalnem servisu postavili profesorju doktorju Janezu Hribarju z Biotehniške fakultete v Ljubljani. Pokličite nas ali nam pišite. Po osmi uri na Prvem.

Robert Bogataj