"Ta nora leta - kako ga daje puberteta!" To je pogosta misel včasih jeznih, razburjenih, spet drugič zmedenih in neredko zaskrbljenih staršev, katerih otroci naenkrat postanejo mladostniki. A kako vse skupaj doživljajo najstniki, ko začenjajo telesno in spolno dozorevati in ko se jim dogaja tisoč in ena sprememba ? O tem so razmišljale učenke OŠ Leskovec pri Krškem, ki so v preteklem šolskem letu v okviru novinarskih delavnic Radio Hudo! pripravile oddajo skupaj z voditeljema Tadejo Bizilj in Dejanom Petkom.

»Ta nora leta – kako ga daje puberteta!« To je pogosta misel včasih jeznih, razburjenih, spet drugič zmedenih in neredko zaskrbljenih staršev, katerih otroci naenkrat postanejo mladostniki. A kako vse skupaj doživljajo najstniki, ko začenjajo telesno in spolno dozorevati in ko se jim dogaja tisoč in ena stvar …?
O tem, katere so tiste največje spremembe, ki jih prinese puberteta, boste slišali v tokratni oddaji z mladimi novinarkami iz Leskovca pri Krškem, ki so v lanskem šolskem letu sodelovale pri projektu Radio Hudo! in pripravile oddajo skupaj z voditeljema Tadejo Bizilj in Dejanom Petkom.

Tadeja Bizilj