Sašo Hribar, Tilen Artač, Jure Mastnak, Nejc Mravlja, Aleksander Pozvek in Marko Cirman, ki iz tedna v teden skrbijo za nepredvidljiva presenečenja, se tudi ta petek vračajo v studio Prvega. Neugnani, nepredvidljivi, neizprosni in neodvisni satiriki ter imitatorji, ki jim ne manjka iskrive prodornosti, bodo tudi tokrat nedvomno neponovljivo izvirni.

Celo nigerijska mafija in tamkajšnji tajkuni stegujejo kremplje po Sloveniji in sprava je edina možna rešitev za nas. Kako naj Slovenija izplava iz krize? Najpomembnejši je poljub, je Janez Janša zatrdil v pogovoru s Slavkom Bobovnikom. Toda – ali res? Predsednik najbolj priljubljene parlamentarne stranke se je namreč odločil, da bo Bobovniku tokrat odgovarjal v Morsejevi abecedi.

Sedem ur smeha in tekmovanje v poljubljanju

Serpentinšek ml. po novem tovori s sabo aparaturo za snemanje smeha, in doslej ga je posnel že sedem ur. S podjetjem Režanje d. o. o. redno snema diplomante slovenskih fakultet, ki jim diplom zaradi plagiatorstva ne priznavajo več. A rešitev obstaja: režanje za novo Serpentinškovo firmo, s katero je pot do diplome krajša.

Komentator Hudomalj se je javil iz Luč, s tradicionalnega tekmovanja v poljubljanju. Tam je srečal osem izjemnih tekmovalnih parov. Kdo vse se je poljubljal v Lučah, poleg Brede Pečan, Svetlane Makarovič, Karla Erjavca in Franceta Bučarja? V osrednjem delu tokratne oddaje!

O ljubezni tudi z Danico Lorenčič

Tudi slovita voditeljica Polnočnega kluba se je pridružila vsesplošnemu razširjanju ljubezni na ta deževni petek. Svojim tokratnim gostom je sama zaigrala na klavir, s čimer je požela vsesplošno navdušenje. No, tako vsaj sama misli. Gostje pogovora so bili namreč povsem malodušni.

Artur in La Toya na bilateralnih pogovorih s predsednikom Pahorjem

Je to res?! To in še kaj v tokratnem Radiu Ga Ga – ne preslišite!

 

Prvi