Polona Juh že dolgo ni več nadobudna baletna plesalka, ne poznamo je več kot hčer igralcev Borisa Juha in Mojce Ribič - kar pa ne pomeni, da smo nekdanje sorodstvene atribute zamenjali z novimi: je namreč žena igralca Saše Tabakovića in mama malega Bele. Po dveh desetletjih kariere in vrsti prestižnih nagrad je to krhko, odločno, a do konca občutljivo bitje v resnici le eno: igralka. Z vsako vlogo večja in pomembnejša. Čaka nas torej klepet med dvema igralkama ? Če bo treba, jima bomo v studio namestili garderobno zrcalo, saj je splošno znano, da so igralke najbolj klepetave prav preden stopijo na oder. Ali pač ne? Ne zamudite tokratnega zmenka z Ljerko!

Polona Juh že dolgo ni več nadobudna baletna plesalka, ne poznamo je več kot hčer igralcev Borisa Juha in Mojce Ribič – kar pa ne pomeni, da smo nekdanje sorodstvene atribute zamenjali z novimi: je namreč žena igralca Saše Tabakovića in mama malega Bele. Po dveh desetletjih kariere in vrsti prestižnih nagrad je to krhko, odločno, a do konca občutljivo bitje v resnici le eno: igralka. Z vsako vlogo večja in pomembnejša.

Klepet med dvema igralkama je bil v tokratni oddaji pričakovano gostobeseden, kar je zmotilo poslušalko, ki je poklicala v oddajo in Ljerko prosila, naj vendar govori nekoliko počasneje … Prisluhnite!

 

Prvi