Snemanje s kamerami, tablicami in mobilnimi telefoni je danes že nekaj povsem vsakdanjega. Kako narediti dober video? Na kaj vse moramo biti pozorni? In kako lahko tudi sami naredimo čisto pravi filmček? O vsem tem v tokratni oddaji Hudo! z režiserjem Miho Hočevarjem in mladimi dopisniki. Ob 9.55 pa bomo skupaj odprli tudi glasovanje za NAJBOLJŠI VIDEO POSNETEK, ki so ga letos snemali mladi novinarji na novinarskih delavnicah Radia Hudo!. Glasovanje bo na naši spletni strani www.radioprvi.si odprto teden dni - glasujte tudi vi za svojega favorita. Voditeljica Tadeja Bizilj.

Snemanje s kamerami, tablicami in mobilnimi telefoni je danes že nekaj povsem vsakdanjega. Kako narediti dober video? Na kaj vse moramo biti pozorni? In kako lahko tudi sami naredimo čisto pravi filmček? O vsem tem v tokratni oddaji Hudo! z režiserjem Miho Hočevarjem in mladimi dopisniki.

Ob 9.55 pa bomo skupaj odprli tudi glasovanje za NAJBOLJŠI VIDEO POSNETEK, ki so ga letos snemali mladi novinarji na novinarskih delavnicah Radia Hudo!. Glasovanje bo na naši spletni strani www.radioprvi.si odprto teden dni – glasujte tudi vi za svojega favorita!

Voditeljica Tadeja Bizilj.

Tadeja Bizilj