O kom bodo Gagajevci gagali ta petek? Sašo Hribar bo Tilnu Artaču, Juretu Mastnaku, Nejcu Mravlji, Aleksandru Pozveku in Marku Cirmanu razkril skrivnost na predvečer vnovičnega usodnega srečanja neugnanih, nepredvidljivih, neizprosnih in brezkompromisnih satirikov, ki prvoprogramsko poslušalstvo zabavajo že četrt stoletja.

Kaj vse so tokrat napletli gagajevci? Mirko Serpentinšek predstavlja svoje najnovejše raziskovalne projekte. Prvi nosi naslov Delež sadja v sadnih sokovih, pri drugem pa se ukvarja s ponudbo deklet s stoodstotnim mesnim deležem. Toda kakšno zvezo imajo omenjena dekleta s Kamnikom in tamkajšnjimi resničnostnimi šovi?

»Imamo nove kamere, ki pokažejo celo potenje nog, in ure, ki kažejo, kod udeleženec hodi,«

je Sašo Hribar razkril najnovejše pridobitve tehnike TV Slovenija, prepotrebne za izvedbo kamniškega šova. Podroben opis dramatičnega dogajanja, vključno z učinkom, ki ga ima medsebojno snemanje televizijskih kamer, v tokratni oddaji.

»Smrdi, smrdi, joj kako smrdi po mačji scalini,«

tako je komentator Obrez začel svoje neposredno javljanje s Slabe banke. Smrad, ščurki, patriaste gume, gnili odpadki in steklovina so vse, kar je ostalo med uničenimi hladilniki. Izčrpno poročanje s tamkajšnjega stranišča, kjer je Obrez srečal Iva Milovanoviča in Mirana Ališiča, z napovedjo dobrodelnih prireditev, s katerimi bomo rešili Slabo banko – v drugem delu oddaje.

Oddaja bi težko minila brez premierjevega komentarja sprememb v zakonu o zakonski zvezi. Veliko težav imamo zaradi razlik v konzumiranju vina, trdi, saj ni vseeno, ali oče pije refošk ali rebulo. Kako pa na otroka vpliva kombinacija poklicev, ki sta si jih zbrala starša? Katere kombinacije vplivajo na vzgojo pozitivno in katere negativno? Premier Cerar je vesel, da so z novostmi uredili dosedanjo sivo liso v zakonu.

Prvi