Sašo Hribar, Tilen Artač, Jure Mastnak, Nejc Mravlja, Aleksander Pozvek in Marko Cirman gagajo različno dolgo, a iskrive humorne pronicljivosti nobenemu ne manjka. Neugnani, nepredvidljivi, neizprosni in neodvisni satiriki in imitatorji zabavajo prvoprogramsko občinstvo v oddaji, ki bo v kratkem praznovala četrt stoletja, na neponovljivo izviren način.

Danica Lorenčič, znamenita voditeljica Polnočnega kluba in priljubljena sodelavka Radia Ga Ga, je tokrat v svojo družbo povabila najbolj znani slovenski smučarski par.

»Edine vezi, na katere mislim, ko premagujem druge punce, so vezi na smúčah,«

je v uvod zatrdila priljubljena Črnjanka. Naši športni komentatorji so jo hitro napadli zaradi njene borbenosti, ampak javno je zatrdila, da ni še nikoli nobene pretepla, še Lindsey Vonn ne.

»Delam za sebe, zmagujem pa tudi za narod. In ko pridem dol in dobim kolajno, je to moja stvar.«

Varuh pravic gledalcev in poslušalcev je v oddaji nastopil, da bi jo v skladu s svojo funkcijo obvaroval, toda kaj je v resnici storil? V osrednjem delu pogovora s slovensko superšampionko se je nujno pojavilo vprašanje o tem, kdaj bo imela otroke in s kom. Sogovornica se vprašanja ni ustrašila, a kaj je odgovorila? In kako se je spopadla s premnogimi komplimenti naših poslušalcev? In kaj imajo na njen račun povedati politiki, kot sta starosta France Bučar in zunanji minister Erjavec? Ne zamudite ekskluzivnega pogovora z vrhunsko smučarko, saj bo v družbi Tine Maze lažje preživeti sušne dni do ponedeljkove plače.

»Pozdravljeni, juhu, dobro jutro, prerojen sem!«

Tako je svoj vstop v radijski eter tokrat ovekovečil Artur Štern. V Izraelu imajo Zid objokovanja, pri nas pa se je zgodil Zid obžalovanja. Štern se je odpravil v štajerske masažne salone in se tam podružil z uglednimi predstavniki Gospodarske zbornice, ki so mu povedali, kako vse skupaj deluje.

»Tina, vi ste enkratna spodbuda za vse ženske, ki doma vadijo na sobnem kolesu,«

je druženje s Tino Maze sklenila poslušalka Vlasta.

Prvi