Najdba okostja ob prenovi kanalizacije v središču mesta ponuja četrtemu primeru iz naše kriminalistične nanizanke zelo malo indicev. Okostje je staro več desetletij in prič ni več. Vsaj tako se zdi. Vendar pa Gaber vztraja in svoji ekipi ponudi izviren pristop k preiskavi, ki jih pripelje do rešitve sprva nedoumljivega primera. Poslušalci zdaj že dobro poznajo glavnega junaka naše kriminalistične serije, inšpektorja Mira Gabra (Borut Veselko). Tako je predan svojemu delu, da so mu med zavidljivo kariero propadli že trije zakoni. Z neprecenljivimi izkušnjami rešuje primere ob pomoči mlade inšpektorice Brine Špik (Sabina Kogovšek), pomaga pa jima tudi patologinja Marjeta (Silva Čušin) - in seveda vi, poslušalci, ki med oddajo kličete voditelja Janka Petrovca in v pogovoru z njim razvozlavate kriminalistično štreno.

Najdba okostja ob prenovi kanalizacije v središču mesta ponuja četrtemu primeru iz naše kriminalistične nanizanke zelo malo indicev. Okostje je staro več desetletij in prič ni več. Vsaj tako se zdi. Vendar pa Gaber vztraja in svoji ekipi ponudi izviren pristop k preiskavi, ki jih pripelje do rešitve sprva nedoumljivega primera.

Poslušalci zdaj že dobro poznajo glavnega junaka naše kriminalistične serije, inšpektorja Mira Gabra (Borut Veselko). Tako je predan svojemu delu, da so mu med zavidljivo kariero propadli že trije zakoni. Z neprecenljivimi izkušnjami rešuje primere ob pomoči mlade inšpektorice Brine Špik (Sabina Kogovšek), pomaga pa jima tudi patologinja Marjeta (Silva Čušin) – in seveda vi, poslušalci, ki med oddajo kličete voditelja Janka Petrovca in v pogovoru z njim razvozlavate kriminalistično štreno.

Janko Petrovec